Trobada Parroquial de Famílies 2012-2013

17març.2013| Propera Trobada!

Ben a prop de la Setmana Santa ens tornem a trobar. Aquest cop la proposta és passar el dia plegats a Santa Maria de Piera. Ens trobem a les 10:00 i acabem aven dinat. Si voleu consultar o aportar (+info) endavant!


_______________________________
 candelera.13| La llum, la bruixa simpàtica i el rei fredolic.

La Candelera és festa de llum. Recordem com Jesús infant, llum de les nacions, fou presentat al temple. Hem passat la tarda en família pels carrers dels Hostalets i amb uns personatges molt originals i divertits que ens han ajudat a trobar la llum!
______________________________________________ 
nadal.12| Piera ha acollit una versió lliure dels pastorets.
Per Nadal cada ovella al seu corral, diuen. Doncs hem celebrat el diumenge de la Sagrada Família amb aquesta versió lliure dels pastorets. Ben segur que ens ho hem passat bé i ens ha ajudat a petits, joves, grans i vells a entrar + en el misteri del sant Nadal!


_______________________________________________________________

14.des.12| Hostalets acull la Trobada Parroquial de Famílies d'Advent. 

La segona trobada d'aquest curs ens ha portat a la Parròquia de Sant Pere dels Hostalets de Pierola. Ens ha servit per a preparar-nos en aquest advent.

 _____________________________________________________________

 
4.nov.12| Compartim el dia, l'Eucaristia, l'alegria, el joc i 1200 panellets!

La primera trobada d'aquest curs ha apregat un centenar de participants. Hem enganxat més de siscentes enganxines abans d'entrar a Missa, hem respost a més de vint preguntes mentre feiem la gimkana i hem estat derrotats per 1200 panellets que hem hagut d'acabar repartint en fiambreres... 

Ens hem reunit, petits, joves, adults i vells en un dia en el qual ha plogut mentre estavem a cobert a la missa i el claustre, i ha sortit el sol quan teniem programats els jocs i el passeig. Li agraïm al Senyor que ho hagi disposat tot segons programa!

Hem començat al matí abans de missar repartint a tothom qui passava unes enganxines on hem la nostra primera professió de fe: "JO ESTIMO JESÚS". Després hem participat de la celebració a la parròquia de Santa Maria de Piera que ha acollit la trobada.

Acabada la missa, hem fet una gimkana pels carrers de Piera fina a la Rectoria. El joc per equips ha tingut uns resultats molt disputats i algunes preguntes trampa en les proves... Arribats a la rectoria, hem dinat, hem compartit una distesa sobretaula i ens hem acomiadat després de fer una oració junts i intentar berenar els 1200 panellets...
 
Visca les famílies cristianes i gràcies a tots els qui ho heu fet possible! Especialment als més petits i a Mn. Adolf i Pere Valls que ens han regalat l'experiència i ma d'obra en l'elaboració dels panellets!